“Voetbal voor fijnproevers”
Behalve muziek is ook voetbal een grote passie van mij. Ik heb lang zelf gevoetbald en ben daarna trainer geweest. Verder ben ik een aantal jaren als sportjournalist in de voetballerij actief geweest, volg ik Vitesse al heel lang op de voet en schrijf ik over de wedstrijden van die club wekelijke een column, die tegenwoordig te vinden is bij www.arnhemsports.nl. Omdat ik graag schrijf en daar ook de tijd voor kreeg,  heb ik eind 2012 besloten om mijn (uitgesproken) meningen en ideeën over voetbal maar eens te gaan opschrijven. Dat heeft geresulteerd in de totstandkoming van het boek "Voetbal voor fijnproevers". Het boek is uitgegeven door Boekscout.nl., kostte €16,95 en is op dit moment uitverkocht. Alleen bij ruime belangstelling volgt een tweede druk.
“In de greep van het toeval”
In april 2014 is een thriller van mijn hand verschenen met bovengenoemde titel. Het spannende verhaal speelt in de voetbalwereld, maar is zeker geen voetbalboek. Iedereen - man of vrouw, jong of oud - die van een origineel geschreven spannend verhaal houdt, kan hier veel leesplezier aan beleven. Zie hiernaast een impressie van de boekpresentatie op 12 april 2014 in Het Moment in Huissen. Ook dit tweede boek heb ik via Boekscout.nl uitgegeven, maar dit keer in eigen beheer. Daardoor heb ik de kosten weten te beperken tot € 12,50 per boek voor een boek van ruim 200 pagina's. Geïnteresseerden kunnen het boek rechtstreeks bestellen via mijn mailadres hanswitjes49@gmail.com of via de Webwinkel (onderdeel thrillers) bij Boekscout.nl..
“Drama in Midden-Betuwe”
Van juni 2015 is de thriller met bovengenoemde naam. Deze speelt in de fictieve gemeente Midden-Betuwe, die gesitueerd is ergens in de regio Arnhem. Er komen daarom diverse locaties uit die buurt in voor, zoals De Posbank, De Loenermark, Grand Café Arnhems Meisje en café Het Moment. Verder heeft één van de bewijsmiddelen in het rechercheonderzoek met  de Arnhemse voetbalclub Vitesse te maken. Het boek geeft een inkijkje in de ambtelijke wereld en heeft een regionaal sausje, maar is in de eerste plaats spannend en prettig leesbaar.Ook dit boek kost € 12,50, maar is uitverkocht. Ook in dit geval geldt dat alleen bij voldoende belangstelling een tweede druk volgt. Zie hiernaast een impressie van de op zaterdag 27 juni 2015 in café Het Moment in Huissen gehouden presentatie van het boek.
“Spaans benauwd”
Op 28 januari 2017 heb ik het boek met die naam gepresenteerd. Een spannend verhaal met meerdere lagen. Een veertiendaagse singlereis van reisorganisatie Ras naar Zuid-Spanje krijgt een dramatisch verloop. In het boek komen ook de problemen rond hyperventilatie en narcisme alsmede de wereldproblematiek in zijn algemeenheid aan de orde. Ook dit boek is rechtstreeks via  mailadres hanswitjes49@gmail.com of via https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7311  verkrijgbaar.
“Dodenweg naar geluk”
Op 4 mei 2019 heb ik mijn vijfde boek, de literaire thriller “Dodenweg naar Geluk” gepresenteerd, zoals gebruikelijk in combinatie met de uitvoering van drie eigen liedjes samen met Peter Sluiter en, al even gebruikelijk, met als plaats van handeling café Het Moment te Huissen. Ik kijk met dankbaarheid en plezier op dit evenement terug. De opkomst van familie, vrienden en bekenden was groot, de sfeer voortreffelijk en ik heb een aardig aantal boeken mogen signeren en verkopen. Hiernaast treft u een video aan van het tweede deel van de presentatie en van twee van de liedjes. Voor meer informatie over het boek zie https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9635 Het boek is te bestellen via Boekscout.nl of  rechtstreeks via mijn mailadres hanswitjes49@gmail.com.
“Een kaping van klasse”
Op 2 april 2020 heb ik mijn zesde boek, de politieke thriller “Een kaping van klasse” gepresenteerd. Door de corona-omstandigheden gedwongen heb ik dat in dit geval op digitale wijze moeten doen. De betreffende video-opname vindt u  hiernaast. Voor meer informatie over het boek zie https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=10595 Omdat ik het boek nu natuurlijk niet direct na de presentatie aan geïnteresseerden kon overhandigen, heb ik ervoor gekozen om dit persoonlijk te bezorgen per fiets, of (bij grotere afstanden) per auto. Bij hele grote afstanden verstuur ik het per post. Intussen heb ik al menig boek aan de man of vrouw gebracht, Het boek kost € 7,50. Mocht u ook interesse hebben dan kunt u het bestellen direct via mijn mailadres hanswitjes49@gmail.com of indirect via de webwinkel van Boekscout.nl. Het boek is ook verkrijgbaar bij de Bruna en de Primera in Huissen en bij boekhandel De Toren van Bemmel te Bemmel.
Song “Zoektocht (?)”
Presentatie tweede deel
Song “Fopspeen”
De digitale presentatie
De liedjes
Presentatie
De liedjes
Presentatie
“Vluchtgevaar”
Tot mijn eigen verrassing heb ik begin maart 2021 mijn volgende boek alweer kunnen presenteren. Het is wederom een thriller, genaamd “Vluchtgevaar”. Het boek is in coronatijd gemaakt en het verhaal speelt zich ook af in die tijd, meer specifiek tijdens de eerste lockdownperiode. Omdat de corona-omstandigheden nog steeds een fysieke presentatie onmogelijk maakten, heb ik weer gekozen voor een digitaal alternatief. De video daarvan treft u hiernaast aan. Voor informatie over het boek door de uitgever zie https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=11747 Ook dit keer heb ik voor de verspreiding van de boeken gekozen voor persoonlijke bezorging van het boek per fiets en (soms) auto, dan wel verzending per post. Het boek kost € 8,00. Geïnteresseerden kunnen het bestellen direct via mijn mailadres hanswitjes49@gmail.com of indirect via de webwinkel van Boekscout.nl. Het boek is ook verkrijgbaar bij de Bruna in Huissen en De Toren van Bemmel te Bemmel.
De digitale presentatie