Nieuwe ontwikkelingen
De ontwikkelingen op creatief gebied gaan gestaag door. Op de pagina “Boeken” heb ik al een uitgebreide toelichting gegeven op mijn op 4 mei 2019 gepresenteerde nieuwe boek met de titel “Dodenweg naar geluk”.   Ook in muzikaal opzicht zit ik niet stil. Dat blijkt onder meer uit het feit dat ik verleden jaar diverse nieuwe eigen nummers heb geschreven. Het meest recente lied is op 30 december 2018 verschenen met de titel “Slapeloosheid”. Hieronder vind je de audio-opname van dit nummer. Verder heeft Peter Sluiter ter gelegenheid van de hiervoor genoemde boekpresentatie de nummers “De Gitarist” en “Fopspeen” in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Zie voor de nieuwe versies de boekenpagina. Hieronder staat bovendien een aantal activiteiten op muziekgebied vermeld waaraan ik binnenkort zal deelnemen.
Vibe-sessies in Huis van Puck
Op de laatste vrijdagen van de maand vinden in Huis van Puck te Arnhem tussen 17.30 uur en 21.00 uur de zgn. VocalVibes Zangsessies plaats onder leiding van Miriam de Vroome en met medewerking van de pianist Marcel Beukeboom. Tal van artiesten zingen daar één of twee liedjes met eigen begeleiding en/of samen met genoemde pianist. Ik vind dit bijzonder mooie, vaak verrassende muziekavonden. De eerstvolgende sessie, die ik zelf vanwege afwezigheid door vakantie zal moeten missen, is op vrijdag 31 mei 2019. Bij de sessie daarna zal ik er wel weer bij zijn.
Open Podium in Elst
Op vrijdagavond 24 mei 2019 speel ik op het Open Podium in Elst (Gld). Het evenement begint om 20.30 uur en ik ben één van de drie optredende artiesten. Plaats van handeling is zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34.
NK Straatmuzikanten
Op zaterdag 15 juni 2019 treden vanaf 11.30 uur zo’n veertig straatmuzikanten op in het centrum van Elst (Gld). Na enkele jaren afwezigheid zal ook ik weer tot de deelnemers behoren. Voor muziekliefhebbers is dit een ideale mogelijkheid om allerlei zeer gevarieerde  muziekacts van dichtbij te aanschouwen en beluisteren.
Struinen in de tuinen
Op zaterdag 7 juli 2019 ben ik een van de deelnemers aan “Struinen in de tuinen”, een landelijk muziekevenement waar Huissen dit jaar voor het eerst aan meedoet. Meer informatie volgt binnenkort.