Nieuwe ontwikkelingen
De ontwikkelingen op creatief gebied gaan gestaag door. Zo kan ik tot mijn vreugde melden dat ik mijn vijfde boek met de titel “Dodenweg naar geluk”onlangs heb afgerond. Dit boek zal ik op 4 mei 2019 presenteren. Meer informatie daarover is te vinden op de pagina “Boeken”.   Ook in muzikaal opzicht zit ik niet stil. Dat blijkt onder meer uit het feit dat ik verleden jaar diverse nieuwe eigen nummers heb geschreven. Het meest recente lied is op 30 december 2018 verschenen met de titel “Slapeloosheid”. Hieronder vind je de audio-opname van dit nummer.
Gastspreker (en -zanger) op het eerste Huissense Boekenbal
Op donderdag 24 mei 2018 heeft de Bruna Huissen haar 25-jarig bestaan gevierd. Ter gelegenheid daarvan organiseerde dit bedrijf donderdag 24 mei 2018 in de Buitenpoort in Huissen het eerste Huissens Boekenbal. De schrijver Hugo Borst, bekend van zijn boek 'Ma' over zijn dementerende moeder, heeft die avond een lezing gegeven. Overige gastsprekers waren de thrillerschrijfster Mariette Middelbeek en uit Huissen zelf de schrijvers Michel Bongers, Ellen Lina en ik. Net als bij mijn boekpresentaties heb ik ook hier muziek ten gehore gebracht, zowel vooraf als in de pauze. Het was een zeer geslaagde avond.
Vibe-sessies in Huis van Puck
Op de laatste vrijdagen van de maand vinden in Huis van Puck te Arnhem tussen 17.30 uur en 21.00 uur de zgn. VocalVibes Zangsessies plaats onder leiding van Miriam de Vroome en met medewerking van de pianist Marcel Beukeboom. Tal van artiesten zingen daar één of twee liedjes met eigen begeleiding en/of samen met genoemde pianist. Ik vind dit bijzonder mooie, vaak verrassende muziekavonden. De eerstvolgende sessie is op vrijdag 26 april 2019.