Muziek bij de Buren
Op zondagmiddag 10 december 2017 heb ik gespeeld bij Muziek bij de Buren in Ede. In de huiskamer van het Leef- en Leercentrum aan de Notaris Fischerstraat 36 is het niet al te druk geweest. Het enorm slechte weer en de bijbehorende gladheid zullen daarbij een rol hebben gespeeld.Degenen die er waren, vormden echter een aandachtig luisterend publiek en hun reacties waren positief. Het was daarom toch een geslaagd optreden.
Genegenheid onder De Hemel
Op 7 februari 2018 heb ik een optreden verzorgd in de kelderruimte van restaurant De Hemel aan de Franseplaats in Nijmegen. Ben Dirks en Helma Mollenkamp (samen het muzikale duo Messingh vormend) organiseren daar op de woensdagen akoestische luisteravonden. Op genoemde datum was aan mij de eer om daar invulling aan te geven met mijn eigen, Nederlandstalige luisterliedjes.  Het was heel bijzonder om dat in deze intieme sfeer te mogen doen.
Nieuwe ontwikkelingen
Als zich nieuwe ontwikkelingen voordoen met betrekking tot mijn activiteiten als muzikant en/of schrijver dan meld ik die hier. Hieronder geef ik nog wat informatie over drie optredens van kort geleden.
Gastspreker (en -zanger) op het eerste Huissense Boekenbal
Op donderdag 24 mei 2018 heeft de Bruna Huissen haar 25-jarig bestaan gevierd. Ter gelegenheid daarvan organiseerde dit bedrijf donderdag 24 mei 2018 in de Buitenpoort in Huissen het eerste Huissens Boekenbal. De schrijver Hugo Borst, bekend van zijn boek 'Ma' over zijn dementerende moeder, heeft die avond een lezing gegeven. Overige gastsprekers waren de thrillerschrijfster Mariette Middelbeek en uit Huissen zelf de schrijvers Michel Bongers, Ellen Lina en ik. Net als bij mijn boekpresentaties heb ik ook hier muziek ten gehore gebracht, zowel vooraf als in de pauze. Het was een zeer geslaagde avond.