Muziek bij de Buren
Op zondagmiddag 10 december 2017 heb ik gespeeld bij Muziek bij de Buren in Ede. In de huiskamer van het Leef- en Leercentrum aan de Notaris Fischerstraat 36 is het niet al te druk geweest. Het enorm slechte weer en de bijbehorende gladheid zullen daarbij een rol hebben gespeeld.Degenen die er waren, vormden echter een aandachtig luisterend publiek en hun reacties waren positief. Het was daarom toch een geslaagd optreden.
Genegenheid onder De Hemel
Op 7 februari 2018 heb ik een optreden gehad in de kelderruimte van restaurant De Hemel aan de Franseplaats in Nijmegen. Ben Dirks en Helma Mollenkamp (samen het muzikale duo Messingh vormend) organiseren daar op de woensdagen akoestische luisteravonden. Op genoemde datum was aan mij de eer om daar invulling aan te geven met mijn eigen, Nederlandstalige luisterliedjes.  Het was heel bijzonder om dat in deze intieme sfeer te mogen doen.
Nieuwe ontwikkelingen
Als er aanvullende informatie komt over het Boekenbal of zich nieuwe ontwikkelingen voordoen met betrekking tot mijn activiteiten als muzikant en/of schrijver dan meld ik die hier. Hieronder geef ik nog wat informatie over twee optredens van kort geleden.
Gastspreker (en -zanger) op het eerste Huissense Boekenbal
Op donderdag 24 mei 2018 viert de Bruna Huissen haar 25-jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan organiseert dit bedrijf donderdag 24 mei 2018 vanaf 20.00 uur in de Buitenpoort in Huissen het eerste Huissens Boekenbal. Bruna heeft de schrijver Hugo Borst, bekend van zijn boek 'Ma' over zijn dementerende moeder, bereid gevonden om acte de présence te geven. Borst is natuurlijk ook bekend als sportjournalist, voetbalcolumnist en -analyticus. Overige gastsprekers zullen zijn de thrillerschrijfster Mariette Middelbeek en uit Huissen zelf de schrijfster Ellen Lina en…ikzelf. Zoals ook bij mijn boekpresentaties zal ik mijn verhaal larderen met muziek. Een hele eer dat ik hiervoor ben gevraagd en ik zie uit naar de betreffende avond. Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij de Bruna, Langestraat 8a (in het centrum) en online bij de Buitenpoort (zie de site: https://www.debuitenpoort.nl/agenda-en-tickets/agenda/huissens- boekenbal )