Nieuwe ontwikkelingen
De muziekoptredens mogen dan in de coronatijd stilliggen, de ontwikkelingen op creatief gebied zijn gestaag en in hoog tempo doorgegaan.  Een kleine vier maanden na het verschijnen van mijn boek “Een kaping van klasse” (zie de pagina “Boeken”) heb ik in juli 2020 een bundel met korte verhalen uitgebracht onder de titel “Kort samengevat”. Deze bundel heb ik bij wijze van geschenk verstrekt aan familie, vrienden, bekenden en (andere) trouwe lezers. En in maart 2021 is mijn nieuwste thriller “Vluchtgevaar”uitgekomen. Ook daarover meer infomatie op de pagina “Boeken”. Ook in muzikaal opzicht ben ik beziggebleven. De coronaperiode heeft mij geïnspireerd tot vier nieuwe nummers, die te beluisteren zijn op de pagina “Audio”. Ook heb ik van diverse eigen nummers zogenaamde remakes gemaakt. Voorbeelden daarvan zijn te vinden op de pagina Audio. Verder verwijs ik wat dat betreft nog maar eens naar (met name de eerste veertig liedjes) op https://www.soundclick.com/artist/default.cfm?bandid=894176 Ik adviseer wel met koptelefoon of via boxen te luisteren om de nummers goed te horen. Hieronder geef ik nog een overzicht van een aantal muzikale evenementen uit een iets verder verleden.
Muziek bij de Buren
Op zondagmiddag 2 februari 2020 heeft het jaarlijkse evenement Muziek bij de Buren plaatsgevonden in Arnhem. Ik heb  die middag in drie sessies van een half uur opgetreden in de huiskamer van Laurens Hoekstra op het adres Pastoor Bosstraat 8 te Arnhem. Het is een prachtige middag geworden met elke keer een behoorlijk groot, geïnteresseerd luisterend publiek. Voor twee nummers die ik tijdens deze middag heb gespeeld, zie de pagina “Optredens”.
Vibe-sessies in Huis van Puck
Op de laatste vrijdagen van de maand vinden in Huis van Puck te Arnhem tussen 17.30 uur en 21.00 uur de zgn. VocalVibes Zangsessies plaats onder leiding van Miriam de Vroome en met medewerking van de pianist Marcel Beukeboom. Tal van artiesten zingen daar één of twee liedjes met eigen begeleiding en/of samen met genoemde pianist. Ik vind dit bijzonder mooie, vaak verrassende muziekavonden en werk daar graag aan mee. Als gevolg van de coronacrisis is ook door deze sessies vanaf maart 2020 een streep gegaan.Vanaf die maand heeft Miriam de Vroome wel als alternatief digitale sessies gehouden. Een openluchtsessie tussendoor in september 2020 moest in verband met regen tussentijds worden beëindigd.Hopelijk breekt snel het moment aan waarop we elkaar weer binnen kunnen ontmoeten en live in actie kunnen horen en zien.
Optreden Kunstclub De Blikvanger
Op zondagmiddag 15 december 2019 heb ik een huiskamerconcert gegeven voor Kunstclub de Blikvanger van de Bewonersvereniging Kievitsdel. Heel fijn om  dit te hebben mogen doen, want in zo’n intieme sfeer komen mijn luisterliedjes het beste tot hun recht.
Struinen in de tuinen
Op zaterdag 7 juli 2019 heb ik deelgenomen aan “Struinen in de tuinen”, een landelijk muziekevenement waar Huissen in dat jaar voor het eerst aan meedeed.  Zelf heb ik in drie sessies van een half uur een groot aantal van mijn eigen luisterliedjes uitgevoerd in de prachtige tuin tegenover Walstraat 33. De belangstelling  was alle drie de keren bijzonder groot en de reacties waren enthousiast. Ik kan dan ook terugkijken op een van de leukste optredens tot nu toe. Een impressie van dit optreden staat op de pagina “Optredens”.