Muziek bij de Buren Arnhem
Op zondagmiddag 2 februari 2020 heeft het jaarlijkse evenement Muziek bij de Buren plaatsgevonden in Arnhem. Ik heb  die middag in drie sessies van een half uur opgetreden in de huiskamer van Laurens Hoekstra op het adres Pastoor Bosstraat 8 te Arnhem. Het is een prachtige middag geworden met elke keer een behoorlijk groot, geïnteresseerd luisterend publiek. Voor   twee   nummers   die   ik   tijdens   deze   middag   heb   gespeeld,   zie   de   pagina “Optredens”.
Vibe-sessies in Huis van Puck
Op de laatste vrijdagen van de maand vinden in Huis van Puck te Arnhem tussen 17.30 uur en 21.00 uur de zgn. VocalVibes Zangsessies plaats onder leiding van Miriam de Vroome en met medewerking van de pianist Elke Jansen. Tal van artiesten zingen daar één of twee liedjes met eigen begeleiding en/of samen met genoemde pianist. Ik vind dit bijzonder mooie, vaak verrassende muziekavonden en werk daar graag aan mee. Als gevolg van de coronacrisis konden deze sessies vele maanden niet doorgaan, maar gelukkig worden die nu weer gewoon gehouden.
Optreden Kunstclub De Blikvanger
Op zondagmiddag 15 december 2019 heb ik een huiskamerconcert gegeven voor Kunstclub de Blikvanger van de Bewonersvereniging Kievitsdel. Heel fijn om  dit te hebben mogen doen, want in zo’n intieme sfeer komen mijn luisterliedjes het beste tot hun recht.
Struinen in de tuinen Huissen
Op zaterdag 7 juli 2019 heb ik deelgenomen aan “Struinen in de tuinen”, een landelijk muziekevenement waar Huissen in dat jaar voor het eerst aan meedeed.  Zelf heb ik in drie sessies van een half uur een groot aantal van mijn eigen luisterliedjes uitgevoerd in de prachtige tuin tegenover Walstraat 33. De belangstelling  was alle drie de keren bijzonder groot en de reacties waren enthousiast. Ik kan dan ook terugkijken op een van de leukste optredens tot nu toe. Een impressie van dit optreden staat op de pagina “Optredens”.
Gluren bij de Buren Huissen
Op zondag 3 juli 2022 heeft Huissen meegedaan aan het landelijke evenement Gluren bij de Buren. Ik heb op die dag opgetreden in de achtertuin bij locatie ‘Sancta Maria’ van de RijnWaal Zorggroep.  Voor twee liedjes verwijs ik naar de pagina “Optredens”.
Een aantal ontwikkelingen
De muziekoptredens mogen dan door coronabeperkingen lange tijd niet door zijn gegaan, de ontwikkelingen op creatief gebied hebben gestaag en in hoog tempo voortgang gekregen. Een kleine vier maanden na het verschijnen van mijn boek “Een kaping van klasse” (zie de pagina “Boeken”) heb ik in juli 2020 een bundel met korte verhalen uitgebracht onder de titel “Kort samengevat”. Deze bundel heb ik bij wijze van geschenk verstrekt aan familie, vrienden, bekenden en (andere) trouwe lezers. Vervolgens is in maart 2021 mijn nieuwste thriller “Vluchtgevaar” uitgekomen  en in december 2021 het boek “Van Hoogte 80 tot Gelredome”, een luchtige schets van mijn voetbalverleden. Ook over deze boeken meer infomatie op de desbetreffende pagina. Ook in muzikaal opzicht ben ik beziggebleven. De coronaperiode heeft mij geïnspireerd tot vier nieuwe nummers, die te beluisteren zijn op de pagina “Audio”. Ook heb ik van diverse eigen nummers zogenaamde remakes gemaakt. Voorbeelden daarvan zijn te vinden op de pagina Audio. Verder verwijs ik wat dat betreft nog maar eens naar (met name de eerste veertig liedjes) op https://www.soundclick.com/artist/default.cfm?bandid=894176 Ik adviseer wel met koptelefoon of via boxen te luisteren om de nummers goed te horen. Intussen is optreden gelukkig al weer een hele tijd mogelijk en dat doe ik ook weer. Het belangrijkste evenement is mijn tweede theatervoorstelling in het Posttheater geweest op 21 mei 2022. Zie daarover meer op de pagina “Optredens”. Enkele kleinschaligere muziekevenementen van de laatste jaren licht ik hierna nog even kort toe.
Gluren bij de Buren Ede
Op 5 februari 2023 heb ik in het kader van dit landelijke evenement drie keer een half uur gespeeld op het adres Parkhof 16 in Ede. Het was een mooie muziekmiddag, waarop ik in de praktijk veel langer heb gespeeld dan de geplande anderhalf uur. Een aantal fragmenten van dit optreden staat op de pagina “Optredens”.